Aanvankelijk geloofde ik het niet dat betere kappersmerken echt beter zijn voor mijn haar, tot ik Aveda Men voor haar ontdekte.

Ik dacht als man erg simplistisch over haarverzorgingsproducten. Om het even wat je gebruikt. Ik keek altijd naar wat voordelig was en het liefst koopjes als ik in een supermarkt rondliep. Tot ik problemen kreeg zoals uitdunnend haar. Een kameraadje van mij die prachtig mooi haar heeft dat er altijd mooi dik en glimmend uitziet zei me dat die cheapie troep je haar alleen maar beschadigt en dat het wel zeker uitmaakt wat je gebruikt voor je haar. Even voelde ik me een oen en lachte schaapachtig om haar commentaar en zij vertelde me dat ze haarproducten van Aveda gebruikt.

Aveda Invati Scalp Revitalizer Dus ik ben op speurtocht gegaan op het web en vond onder andere van Aveda Invati Men Scalp Revitalizer 125ml. Haarverzorging voor heren. Haarverzorging die het haar indikken aan de haarwortels en stimuleert de hoofdhuid bij het masseren. Wat doet het met je haar:
 


  • Geformuleerd met amla, om het haar direct te verdikken vanaf de haarwortel.

  • Bij het inmasseren bevordert een krachtige mix van plantenactieven de hoofdhuid.

  • 98% natuurlijk afgeleid.

  • Als het ingezet wordt met Aveda Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo, vermindert dit twee-stappen systeem haaruitval.

  •  


Vier op de vijf heren geven aan dat hun haar krachtiger aanvoelt en er dikker uitziet.

 

 

Gebruik Aveda Invati Men Scalp Revitalizer


Breng het product aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de linker- en rechterkant van de hoofdhuid een keer per dag, elke dag. Masseer in. Niet schoonspoelen.
Ik ben dit gaan toepassen en merkte al vrij snel dat de conditie van mijn haar aan het hernieuwen was. Ik moet zeggen dat ik toch blij verrast was en vond ook Haarproducten van Aveda in een in Package Deal.

 

 

Haarproducten voor mannen


Speciaal voor mensen waarbij het haar dunner wordt ; reinigt, exfolieert, zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Het geeft Gezonder dikker, voller, haar. Daarbij bevatten deze haarproducten zeer krachtige natuurlijke helende ingredienten De haarproducten packagedeal bestaat uit: Aveda Invati Exfoliating Shampoo 200ml Aveda Invati Thickening Conditioner 200ml Aveda Invati Scalp Revitalizer 150ml Aveda Invati (meer info) Thickening Conditioner 40 ml, 200 ml,1000ml. Een goed haarproduct om voller en dikker haar te krijgen is de Invati Thickening Conditioner met Arginine op basis van suikerbiet en sojaproteïne, versterkt het haar en verbetert de elasticiteit om afbreken te verminderen klinisch bewezen. Daarnaast is het ook klinish bewezen dat het haar verdikt dankzij een mix van ingredienten op basis van guar, palm en koolzaad. Organische kukui nootolie laat het haar natuurlijk glanzen.

Dus ik ben nu volledig overtuigd tot een betere verzorging van mijn haar. Voor mij geen goedkope supermarkt troep meer. Ik betaal liever iets meer en loop nu toch met meer zekerheid door het leven. Ja ook mannen kunnen ijdel zijn toch? :-) Al deze producten kunt u terugvinden op de webshop

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Aanvankelijk geloofde ik het niet dat betere kappersmerken echt beter zijn voor mijn haar, tot ik Aveda Men voor haar ontdekte.”

Leave a Reply

Gravatar